maandag 23 augustus 2010

Hoera! Gezinsuitbreiding

De komst van nog een kindje is vaak een feestelijk gebeuren. Wie weet wordt het wel een mini-kopie van uw oudere kindje en vaak is dat toch wel de leukste van de wereld! Uiteraard is er wel plek voor 2 superleuk gelukte kinderen op de wereld, dus kindje nummer 2 (of 3, of 4, of 5..) is van harte welkom!

Weer een groeiende buik, uitstapjes naar de verloskundige, een echo voor de pret, dat zijn toch momenten om naar uit te kijken. En natuurlijk mag uw grotere kindje mee naar al deze bezoekjes. Uw zoontje of dochtertje moet immers goed voorbereid zijn op de komst van de baby.

Ondanks al uw pogingen om uw oudste goed voor te bereiden op de komende gebeurtenis, de komst van een broertje of zusje, blijft het voor veel kinderen toch een ongrijpbaar iets. Zeker voor kinderen in de peuterleeftijd. Wat zit er nu toch in die buik? Een superleuk boekje die met veel humor het gebeuren in mama's dikke buik beschrijft is: Wat zit er in je buik, mama?


9,95 verkrijgbaar bij Het Kinderpunt


Er zit iets in mama's buik, maar ik weet niet wat het is. Is het een chimpansee, in het een paard, of is het misschien een inktvis? Kijk snel onder de flappen. Een hartverwarmend en grappig rijmverhaal, ideaal voor kinderen die er een broertje of zusje bij krijgen. Een warm, blij, vrolijk en grappig verhaal, deels op rijm. Een stevig boek met stevige flappen. Leuk voorlichtingsmateriaal voor 2-6 jaar.

Natuurlijk hebben wij veel meer boeken over dit onderwerp. Kijk voor ons volledige aanbod op: http://www.hetkinderpunt.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten