donderdag 18 november 2010

Het Kinderpunt ondersteunt de prachtige actie van Thermen WellBeing! Draagt u ook uw (bak)steentje bij?

Help jij ook mee bouwen? Doneer een baksteen!

Medio 2011 wil ik met Thermen WellBeing Veluwe een sauna en wellness openen voor vrouwen die in het leven gekwetst zijn door ziekte, pijn en geestelijk of lichamelijk letsel.

Het kunnen genieten van een dagje sauna en wellness is niet voor alle vrouwen zo vanzelfsprekend. Vrouwen die (on)zichtbaar letsel hebben, voelen zich vaak niet op hun gemak in een normale sauna. Juist die vrouwen die herstellende zijn van een ernstig ongeluk of operatie, vrouwen die een stoma dragen, chronische pijn- of vermoeidheidsklachten hebben of vrouwen met een amputatie, hebben de behoefte aan een dag ontspanning. Een dag waarin ze even helemaal niets moeten en waarin wellness, ontspanning en genieten centraal staan! En dit alles in een sfeervolle en warme ambiance met persoonlijke aandacht.

Gun jij deze vrouwen ook een sauna verwendag en help jij mee bouwen aan Thermen WellBeing?Thermen WellBeing Veluwe wordt een sauna en wellness zonder winstoogmerk. De doelgroep heeft vaak door ziekte of aandoening al hogere financiële uitgaven. Thermen WellBeing Veluwe is hard op zoek naar donateurs die hun (bak)steentje willen bijdragen!

Geef een origineel Sint- of Kerstcadeau en draag zo jouw (bak)steentje bij!
Wat schenk je aan iemand die alles al heeft? Geef een origineel cadeau en draag zo jouw (bak)steentje bij! Je kunt voor € 50 een baksteen doneren en zo helpen Thermen WellBeing Veluwe te bouwen. Hiervoor ontvang je een certificaat, indien gewenst een melding op twitter en LinkedIn, korting bij diverse webshops!

Als ambassadeur voor Thermen WellBeing ondersteun ik dit initiatief!!!!


Kijk voor meer info en de deelnemende webshops op:
http://www.thermenwellbeing.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten