donderdag 9 december 2010

Kijk eens verder dan je neus lang is!

Meneer Wratneus en Cathelijne wonen allebei in Neuzenland. Daar kun je iedereen herkennen aan zijn neus. Cathelijne heeft de mooiste van Neuzenland. Maar Meneer Wratneus wordt altijd uitgelachen om zijn grote, lelijke neus. Daarom bedenkt hij een plan om van zijn neus af te komen. Wil je weten of iedereen in Neuzenland daar blij mee is en of het hem lukt? Duik dan met je neus in dit boek!



Kijk eens verder dan je neus lang is! is geschreven om kinderen te laten zien dat je niet te snel een oordeel moet hebben over hoe iemand eruit ziet: ‘Ga niet af op wat je ziet, want je kent iemand nog niet’.

Bij het boek zit ook de CD met 9 Neuzen-land liedjes uit de gelijknamige musical die Magali op basis van dit boek schreef. Een aantal scholen koppelen dit boek aan het 'Anti-Pest' project. Kijk eens verder dan je neus lang is! is niet alleen geschreven om kinderen van een spannend en mooi verhaal te laten genieten, maar ook om hen te laten zien dat je niet te snel een oordeel moet hebben over iemand op basis van zijn uiterlijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten